Начало | Фитнес уреди | Mебели Ритони Дизайн - адреси и контакти |
КОЛЕКЦИИ
 
Магазин за Мебели на Ритони Дизайн в Техномаркет
Магазин за Мебели от Ритони Дизайн - още една причина да посетите веригата магазини Техномаркет

Ритони дизайн е екслузивен партньор на веригата магазини Техномаркет на българския пазар на Мебели .
Веригата хипермаркети Техномаркет- направи своя ексклузивен избор за партньор в лицето на компанията за търговия с мебели Ритони Дизайн и освен толкова много техника, вече предлага и мебели. Целта на това сътрудничество е изцяло в услуга на клиента, за който обзавеждането на дома ще става по-лесно, бързо и приятно.
Ритони Дизайн е част от “К енд Б Груп” - Бургаска компания е с над 10-годишна история в областта на търговията и има свои представителни търговски обекти в цяла България. “Все по-широкото търсене на екзотични и стилни решения за интериора ни даде увереност да продължим развитието на веригата, вече и на територията на Техномаркет. Убедени сме, че интересът към подобен тип Мебели ще бъде много голям” споделят собствениците на марката Ритони Дизайн..
Клиентите на варненския Техномаркет бяха първите, които имаха възможността да разгледат обширния шоурум. До средата на месец септември ще бъдат отворени още шест в София, Пловдив и Русе. Клиентите на марката ще имат възможността да направят своя избор сред Мебели от дизайнерските колекции на марките Мебели Lorenzo, Мебели Malaysia, Мебели Parigi, Мебели Marion и Мебели Yaziko, обединили екзотиката на Изтока и пленителната страст на Испания и Гърция. Всеки един отделен елемент от колекциите е произведен от естествени материали - твърдо каучуково дърво, калéно стъкло и ковано желязо, декорирани с ратанови елементи или естествена кожа.
Освен мебели Ритони Дизайн предлагат и богато разнообразие от аксесоари. Устойчивите метални пластики са произведени във Филипините; ръчно изработените лампи са декорирани с елементи от водорасли, ратан, бамбук и перли; оригиналните скулптури са изработени от вулканична лава и дърво. Разнообразието е допълнено от фото реалистични картини и изящни покривки за легла.

Още новини от Ритони
Мебели LANDBOND - съвременни мебели за дом, мебели за офис, хотелско обзавеждане МЕБЕЛИ Колекция ARRMANIO СТАНЕТЕ ПАРТНЬОРИ НА ТЪРГОВСКА ВЕРИГА "РИТОНИ"